Waar de klant centraal staat

Spelt bakkerijproducten NV wil zich profileren tot de partner van de betere ambachtelijke bakkerij. Een kwalitatief hoogstaand en verantwoord aanbod gekoppeld aan een jarenlange ervaring ondersteunen deze ambities.

Natuurlijk beantwoorden al onze producten aan de regelgeving voor de voedingsindustrie. Al onze producten zijn traceerbaar en bieden optimale productveiligheid.

Maar bovenal is Spelt bakkerijproducten NV een familiale KMO waar de mens helemaal centraal staat. Onze medewerkers geven dag na dag het beste van zichzelf om uw verwachtingen helemaal waar te blijven maken. Ze staan garant voor een constante samenstelling en kwaliteit.

Kwaliteit

Met het begrip kwaliteit binden wij onze jarenlange ervaring in de productie van bakmengelingen met de zorgvuldige omgang van exquise grondstoffen. Dit resulteert in een voortdurende verbetering van onze producten en een constante kwaliteitsafstemming.

Innovatie

De innoverende geest binnen Spelt bakkerijproducten NV heeft zich door de jaren heen als een tweede natuur ontwikkeld. In functie van de verschuivingen in de markt en ter ondersteuning van een duurzame klantsamenwerking, blijven we alert zoeken naar nieuwe en vernieuwende productideeën.

Technisch én commercieel

Centraal staat een eindproduct waarmee de bakker technisch én commercieel aan de slag kan. Onze producten voldoen aan de hoge eisen op het gebied van kwaliteit, variatie, voedingswaarde, vorm en smaak. Bovendien beantwoorden ze aan de actuele trends op de consumentenmarkt.

Totaal service

Voor Spelt Bakkerijproducten betekend service meer dan een snelle en correcte aflevering aan de klant. De overdracht van kennis, informatie en advies zijn ook sleutelbegrippen in ons servicevisie. Niet alleen zuiver vaktechnisch, maar ook op het gebied van management en verkoop denken we graag samen met de klant mee. Deze bedrijfsfilosofie ondersteund niet alleen onze klant maar versterkt ook de binding met de consument

LINK

http://www.bakkerbrood.be/